www.chilliwave.com

Wifi Network Distribution and Billing Server
It is currently Sat Jan 18, 2020 10:39 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Orange mesh import nodes from openmesh dash in wifigator
PostPosted: Wed Jul 22, 2009 9:05 am 
Offline

Joined: Tue Jul 21, 2009 3:35 pm
Posts: 17
you need to do this first:

Code:
sudo pear install HTTP_request


then you can import the nodes using the orangemesh dash from openmesh dash.

best regards.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 23, 2009 1:43 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 17, 2006 4:52 pm
Posts: 4413
Location: Bend, Oregon
EXCELLENT!!!

Thanks.. I am applying it now and I am going to put that link back in there for it...

Good Job.. 8)

Chuck


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 23, 2009 4:04 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 17, 2006 4:52 pm
Posts: 4413
Location: Bend, Oregon
Here is how to apply this update and fix the link in the dashboard under "ADD NODES" tab all at once..

Login to the server as root user with putty and run the following commands from the command line.. If you are dong this on a CD build machine, you can do the same commands from the command line by inserting the word "sudo" in front of these commands..


Code:
pear install HTTP_request

wget http://pro-mesh.wifigator.com/addnode.txt -O /var/www/mesh/nodes/addnode.php



That will put the import nodes link back in the add nodes page..

Chuck


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 23, 2009 7:11 pm 
Offline

Joined: Tue Jul 21, 2009 3:35 pm
Posts: 17
well done, thx chuck !!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 23, 2009 10:48 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 17, 2006 4:52 pm
Posts: 4413
Location: Bend, Oregon
No prob.. Thanks to you, too....

8)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 04, 2009 4:42 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 17, 2006 4:52 pm
Posts: 4413
Location: Bend, Oregon
It has been brought to my attention that you need to change one more filename to fix the broken link to CREATE NEW NETWORK, so here is how you do that..

winSCP into your server and change the filename

/var/www/mesh/entry/create.php

to

/var/www/mesh/entry/create-net.php

Add the "-net" part to that filename and make it be create-net.php and it will work..

That is also already rolled into that pro-mesh installer, so if you run it again it will fix this also, and it will not erase your current database settings or usernames..

Take care,
Chuck


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group